shaklee

shaklee

25 October 2013

Energizing Soy Protein

 

 ENERGIZING SOY PROTEIN SHAKLEE atau dikenali sebagai ESP telah diiktiraf di seluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan.

Mengandungi hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik) yang diproses di bawah suhu rendah. Setiap tin 1kg ESP berasal dari 30kg kacang soya dan ia adalah booster tenaga segera yang boleh bertahan selama berjam-jam.

ESP mengandungi 22 jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk dipasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur.

Protein kacang soya adalah dua kali lebih dari daging, 4 kali lebih dari telur, 12 kali lebih dari susu. Ia juga rendah lemak, rendah kolestrol dan mudah diserap oleh badan manusia.

FAEDAH ESP:-

KEKAL MUDA - Asid amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan ESP adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.

HORMON BERASASKAN TUMBUHAN SEMULAJADI - Kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflvon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolestrol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

MEMULIHKAN FUNGSI PROSTAT LELAKI - Genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

KULIT BERSERI DAN ANJAL - Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan otot sekaligus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.

PEMBERI TENAGA SEGERA - Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan.

MEMPERBAIKI MEMORI - Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual.


BERMINAT?!!.. hubungi saya segera untuk dapatkan harga istimewa... Penghantaran seluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment